Turneringer

Vestfold Padelhall lanserer turneringskonseptet Babolat Vestfold Padelhall Tour.

Dette er et nytt konsept for konkurransespill som spilles i fire divisjoner basert på ferdigheter (se beskrivelse av ulike divisjoner). Hovedpoenget er at du kan melde deg på en turnering som spilles ferdig i løpet av en eller to dager i samme uke.

Babolat Vestfold Padelhall Tour

VPT Mini

Turnering for 8 lag. Man spiller 2 grupper av 4 lag. Matcher spilles i maks 30 min. Ingen sett. Flest vunnet games vinner. Alle mot alle i gruppen og man får en rangering 1-4 i gruppen. Gruppevinnere spiller finale og gruppetoere spiller match om 3. plass. 5-8 er ferdige etter gruppespill og rangeres 5-8 basert på poeng, deretter antall opp/ned i games. Alt er ferdig på 3,5 time på samme dag.

VPT Uke

Samme gruppespillsformat som for Mini. Matcher spilles i maks 40 minutter og spilles på en ukedag. Finalespill og plasseringskamper i helgen, hvor nr. 1 i gruppe 1 møter nr. 2 i gruppe 2 i semifinaler. Deretter finale. 

Samme konsept for plasseringskamper 5-8. Alt er ferdig på 2 timer og 40 minutter på ukedag og 2,5 timer i helgen.

VPT Grand Slam

Vi arrangerer 2 grand Slam i løpet av innesesongen (januar og April).

Dette er for de 16 beste spillere basert på Order of Merit rankingliste på turneringene.

Divisjoner/Nivåer

VPT arrangeres i 4 ulike nivåer basert på ferdigheter og erfaring. Du kan bytte spillepartner så ofte du vil. OoM poengene er personlige.

Les mer om de ulike nivåene.

Order of Merit (OoM)

Resultater fra hver turnering inngår i OoM, med poeng som følger i VPT Miniturneringer: 10-8-6-5-4-3-2-1 basert på plassering 1-8.
VPT Uke gir 50% mer OoM poeng og VPT grand Slam gir doble OoM poeng.

Les mer om OoM.

Du finner terminliste og påmelding her